Horoskop po ciganskim kartama za naredne dane:Sudbina svakog zodijaka do kraja oktobra!

Horoskop po ciganskim kartama za naredne dane:Sudbina svakog zodijaka do kraja oktobra!

2024-10-07 0 By Admin

VAGA

Ljubomora vam je veliki problem i tako ce i ostati do kraja ovog meseca. Ali, vi gresite sto sumnjate u osobu koja je oduvek iskrena prema vama. Vi ste voljeni, nemojte to zaboraviti, fokusirajte se da sacuvate ono sto imate i da cuvate ono sto vam pripada.

 

SKORPIJA

Jedan rak je spreman da se bori da vas vrati u svoj zivot. Sve ostalo je samo na vama. Da li cete mu dati priliku ili ne, to je na vama. Istina je da vas je jako povredio ali isto tako je istina da je sebe povredio vise. Kaje se, zeli sa vama da nastavi tamo gde je stao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Bice ovo sjajni trenuci za vas. Ako ce neko moci da kaze da je dosao do svog cilja u danima koji su pred nama, onda ste to vi. Krenuce vam ne samo na polju karijere, vec i na polju emocija. Sudeci po ciganskim kartama, vi ste znak kojem sledi sjajan period.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da ste jako blizu svog cilja. Da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska i vase rame za plakanje. Dakle, ako odlucite da toj osobi date sansu, znajte da cete shvatiti da je vredelo.

 

 VODOLIJA

Morate imati na umu da je doslo vreme da vam se okrene kolo srece. Sada su pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Sve ostalo je samo na vama, nemojte ocekivati previse vec uzivajte u onome sto imate. Bice ovo sjajan period.

Stranice: 1 2