U sedmici od 7. do 14.oktobra,ova tri znaka ce imati najvise srece!

U sedmici od 7. do 14.oktobra,ova tri znaka ce imati najvise srece!

2024-10-06 Off By Admin

VAGA

U ovoj sedmici bas i necete imati srece. Ali to ne znaci da treba da ocajavate. Vazno je da znate sta je ono sto zelite i da se posvetite sebi. Ljubav vama daje snagu za sve ali osoba kojoj ste dali svoje srce nije ona prava. Moguce je da cete to shvatiti na tezi nacin. Razmislite o tome.

 

SKORPIJA

Blago vama u ovoj sedmici. Vama nece faliti srece. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte dizati ruke od svojih zamisli i planova. Ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Uz samo malo srece ce uslediti promene na polju emocija, i to one najlepse.

 

STRELAC

Mozete biti sigurni da cete biti miljenik sudbine u ovoj sedmici. Ovo se pre svega odnosi na posao jer vam se pruza prilika iz snova. Neko je spreman da vam da sansu da dokazete koliko ste dobri u onome sto radite. Vazno je da znate sta je ono sto zelite.

 

JARAC

Vama u ovoj sedmici sledi mogucnost ostvarenja zelje. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Nemojte ocekivati cudo. Ljubav ce vam procvetati i imajte na umu da su ovo sjajni dani za pomirenja. Jako je vazno da znate sta zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Jako je vazno da znate sta je ono sto zelite. Bice ovo sjajni dani za vas. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo vec idite ka svom cilju korak po korak. Postoji neko ko je spreman da vas voli na pravi nacin. Onako kako ste zeleli.

 

RIBE

Ljubav je ono sto ce vam dati snagu. U ovoj sedmici vam se nudi mogucnost da dobijete ono o cemu ste dugo mastali. Da pronadjete svoju srodnu dusu. Itekako je sve moguce kada ste vi u pitanju. Nemojte dizati ruke od onog sto vase srce zeli. Idite ka svom cilju.

 

Stranice: 1 2