Rakovi u emotivnom haosu,Bikovi u novcanoj krizi,Lavovi u nedefinisanoj vezi…

Rakovi u emotivnom haosu,Bikovi u novcanoj krizi,Lavovi u nedefinisanoj vezi…

2024-10-06 Off By Admin

Vreme je da  ucinite stop svim novcanim izdacima sve dok ne izmirite  sva potrazivanja. Mada vas neko pomaze novcano, ne moze se reci da niste u novcanoj krizi. To mora da se menja, odmah!

BIK

Nikako da se pocnete ponasati u skladu sa svojim godinama koje vas nisu naucile mnogo. I sto je daleko gore, nikako da se pocnete ponasati u skladu sa svojim potencijalima i svojoj inteligenciji. U novcanoj ste krizi i vremene je da kazete stop svojim novcanim izdacima. I to, sve dok ne izmirite sva potrazivanja i vratite dugove ako ih imate.

Uozbiljite se i konacno budite ono sto jeste. A vi ste svakako jedan veliki i neiskoristeni potencijal. Imate inteligenciju koja je urodjena i neiskoristena, a ponasate se kao nepismeni. Kazemo to bas zato  sto ste dozvolili da ispred vas idu mnogo losiji od vas.

Morate  izaci iz senke  i konacno pokazati da vredite. Ulijte samopouzdanje koje vam nedostaje, da bi se stvari u vasem zivotu pocele da menjaju na bolje. Vasa pamet je vasa snaga i konacno se pokrenite sebi na korist, a ne sebi na stewtu. Vec ste sebi stetili mnogo i sada je red da ispravite mnogo toga u vasem zivotu.

LAV

Vazno je da nikada ne smete zaboraviti da ste vi lav i niko drugi, pa ni neko slican lavu! Morate znati sta hocete, sta vam se moze i samo u skladu sa svojim mogucnostima, ciniti po volji!

Sta se desava sa vama pa ste u neodredjenom polozaju, pa cak i nedefinisanoj  vezi. Ako ste se zaljubili u osobu koja vam je zabranjena ljubav, nije cudo nevidjeno. Desavalo se mnogima isto sto i vama, ali su se borili. Mnogi od njih su se izborili za ljubavi svoga zivota, a vi? Sta ste vi ucinili za onu koju volite, a da joj to niste rekli?

Vi niti ste u vezi sa njom, niti niste, a sve sto zelite je u vezi sa njom. Ucinite nesto da se dese promene, da joj pokazete da zelite vezu, pa kako bude dalje. Napravite planove, iznesite ono sto osecate, pokazite joj da zelite da udjete u ozbiljnu vezu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I sto je vazno, nemojte da pricate drugima kako je volite i da zelite sa njom da gradite buduce dane. Recite joj to licno, jer  vi ste lav. Ako osecanja budu obostrana, ispunice vam se zelja. Ako ne budu, vi krenite dalje, ka novom pokusaju, ali dostojanstveno!

Stranice: 1 2