Rakovi u emotivnom haosu,Bikovi u novcanoj krizi,Lavovi u nedefinisanoj vezi…

Rakovi u emotivnom haosu,Bikovi u novcanoj krizi,Lavovi u nedefinisanoj vezi…

2024-10-06 Off By Admin

Dok su neki u emotivnom haosu, drugi u novcanoj krizi, treci se bave ljubavnim problemima jer su u nedefinisanoj vezi…

RAK

Nikako da resite ono sto je vazno jer ste u emotivnom haosu. Nikako da se usmerite ka sebi, vec uvek drugima. Vasa osecanja su duboka i uvek iskrena. Kad volite, volite srcem i dusom, ne ukljucujuci razum, niti posledice. Ne ukljucujete upozorenja, niti razum, vec idete glavom kroz zid.

I dok svi gledaju samo korist za sebe, vi niste takvi. Odavno se borite da sredite svoj zivot i da sredite svoje misli. Brine vas jedna situacija u kojoj nikako da sredite sta se srediti moze. Koliko god uticete na odredjene porodicne odnose, ne mozete da se izvucete iz haosu koji ste zapali.

Stalo vam je do necega u cemu vidite smisao zivota, ali nikako da vam se to desi. Radite za dvoje, preumorni ste, ali dalje idete za obavezama neumorno. Uvek ste u sluzbi drugih, pa je vreme da vise tako ne bude. Vreme je da se okrenete sebi, svojim ciljevima i konacno svojim interesima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Progovorite, izadjite u prvi plan, i recite svoje JA! Ovo je konacno prilika da progledate i da shvatite da ste sami sebi najvazniji. Sredite misli i osecanja i posto ste u emotivnom haosu, saznajte sta tacno osecate i za koga osecate! Raspodelite svoje obaveze da vama bude lakse.

Manje mislite o drugima, a daleko vise o sebi, o svojim licnim ciljevima i skrivenim zeljama. Podelite stvari na raspored zelja i mogucnosti, u skladu sa situacijama u kojima cete se naci. Sve moze biti bolje i odredjenije u vasem zivotu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2