Ponedeljak,utorak,sreda:Dani za velika iznenadjenja su pred nama!

Ponedeljak,utorak,sreda:Dani za velika iznenadjenja su pred nama!

2024-10-06 Off By Admin

Dragi nasi, dosli smo do pocetka jos jedne nove sedmice. Evo sta sledi.

 

OVAN

Ponedeljak ce biti dan kada cete doci do svog cilja,pa ce utorak i sreda biti dani tokom kojih mozete da uzivate u plodovima svog rada. Vazno je da kazemo da postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac.

 

BIK

Ono sto treba da znate jeste da vam jedan rak iskreno zeli na delu dokazati i pokazati svoju ljubav. Dakle, ovo ce biti dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto ce vam dati snagu. Ponedeljak ce vama pre svega doneti lepe vesti, i moramo da kazemo da je doslo vreme da uzivate u svemu sto sledi. Naredna tri dana donose iznenadjenja, evo i kome.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za ljubav. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Dakle, naredna tri dana su prilika da istrajete u svojim namerama i planovima.

 

 LAV

Odlicno cete biti raspolozeni. Slede vam tri dana za ljubav. Neko je spreman da vam svoje emocije dokaze na delu. Ucinite onako kako vam nalaze srce i znajte da postoji neko ko vas voli iskreno.

 

 DEVICA

Jako je vazno da kazemo da je nekome stalo do vas. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Ucinite onako kako vam nalaze srce i uzivajte u onome sto sledi. Sreca ce biti na vasoj strani.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2