Luda ljubav i jos jedna sansa:Bivsa ljubav ovih  znakova se vraca do 15.oktobra!

Luda ljubav i jos jedna sansa:Bivsa ljubav ovih znakova se vraca do 15.oktobra!

2024-10-06 0 By Admin

 STRELAC

Ljubav je ljubav, i nije nista na svetu vaznije od nje. Imajte to na umu. Vama je sada naglasen ponos, ali je doslo vreme da zaboravite na to i da uzivate u zivotu na pravi nacin. Vama se pruza jos jedna sansa za srecu i imajte na umu da ce to biti prilika da vam se zelje ostvare.

Ne trebate ni vi, ni druga osoba da mislite na ego, na inat, na ponos. Fokusirajte se na ono sto zelite i krenite dalje ka svom cilju! Slusajte svoje srce. Mozda vas je ta osoba povredila, mozda vam je slomila srce, mozda vam se sada cini da ce to ponovo da uradi. No, niste u pravu.

Vasa ljubav je prava, emocije koje postoje su prave, i to je jedino sto je istisnki vazno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imajte na umu da vam sledi prilika da nastavite tamo gde ste stali i da cete tek moci da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je zapravo i stalo. Pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi mogu da ocekuju da im se bivsa ljubav vrati u zivot. Ovo moze biti teska situacija. Vi ni sami necete znati na koju stranu da krenete, ali imajte na umu da je jedino vazno i ispravno da slusate svoje srce. Ako je ta vasa bivsa ljubav i dalje u vasem srcu, znajte da je to u redu. 

Samo nemojte ostajati tamo gde vam nije lepo i nemojte davati laznu nadu. Recite istinu kakva god da ona bila. I slusajte glas srca jer ono ne gresi.

Stranice: 1 2