Lepa desavanja koja slede ovom zodijaku,zauvek ce izbrisati suze bolne proslosti!

Lepa desavanja koja slede ovom zodijaku,zauvek ce izbrisati suze bolne proslosti!

2024-10-06 Off By Admin

VAGA

Slede vam desavanja koja nikako niste ocekivali. Vazno je da znate da ce neko uspeti da vam svoju ljubav dokaze na delu. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i imajte na umu da neke zelje itekako mogu da se ostvare. Bicete znak koji je stigao do svog cilja mnogo brze nego sto moze da zamisli.

 

SKORPIJA

Bitno je da znate da je doslo vreme da se radujete i da vam sledi savrsen period za emocije. Morate imati na umu da je jednom lavu stalo do vas i da je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Razmislite o tome sta vam zapravo treba jer slede dani kada zelje mogu da postanu stvarnost.

 

STRELAC

Neko ste ko je prosao mnogo toga. Sada su pred vama dani za pravu ljubav. Ovo je prilika da idete ka svom cilju korak po korak. Razmislite o tome sta vam treba za srecu. Konacno cete biti neko ko ce istrajati u svojim namerama i moci da kaze da je dosao do svog cilja. Voli vas jedan ovan.

 

JARAC

Bitno je da ne dizete ruke od svojih zelja. Da ne odustajete od svojih planova. Ovo je vas srecan period i bicete osoba koja ce moci da kaze da je dobila ono sto je zelela. Desavanja koja ce vam uslediti ce biti vrlo lepa i cini se da nema sumnje da ste znak koji ce moci da kaze da je nagradjen od strane karme.

 

VODOLIJA

Idealno cete se osecati u danima pred nama. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i kome ste na prvom mestu. Vazno je da se radujete danima koji dolaze. Niste ni svesni koliko vam lepih stvari sledi.

 

RIBE

Ovo je period za emocije i neko ste ko stize do svog cilja ubrzo. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Mislite o tome da li je pomirenje ono sto vam zapravo treba, ali je vrlo vazno da naglasimo da je pitanje vase srece sada samo u vasim rukama.

 

Stranice: 1 2