Lepa desavanja koja slede ovom zodijaku,zauvek ce izbrisati suze bolne proslosti!

Lepa desavanja koja slede ovom zodijaku,zauvek ce izbrisati suze bolne proslosti!

2024-10-06 Off By Admin

Lepa desavanja koja slede ovom zodijaku, zauvek ce izbrisati suze bolne proslosti!

 

OVAN

Znate sta biste dalje, ali razmislite da li cete moci. Pred vama su zanimljiva desavanja. Kakve su okolnosti pod kojima zelite da menjate stvari na bolje? Hoce li vam ici, i da li cete moci da upravljate u situacijama kakve se budu ukazivale? Mnoge nece biti po vasoj volji, ali ce neke biti i lepe.

 

BIK

Moracete kako tako da okrenete ceo svoj zivot. Stvari u vasem zivotu su u haoticnom stanju i vreme je da sredjujete sto se srediti da. Najvaznije od svega je da se stabilizujete radno, kako biste se finansijski popravili. A onda cete moci kako vi hocete.

BLIZANCI

Trudite se da se izolujete u losim prilikama, ali njih je mnogo. Nikako da prodisete i da tacno odredite sta ce vas brinuti. Pravo je vreme da se pomirite sa nekim cinjenicama i da se konacno mirite da neke stvari necete moci da promenite.

 

RAK

Samo mirno i stalozeno, jer vi ste tako i navikli. Mozda cete morati ad pokazete zube vrlo uskoro. Dugo ste u senci odredjenih osoba i sada se nmoirate izboriti da je udaljite. Sebe stavite u prvi plan. Mnogo scete  doprineti svome samopouzdanju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Samo da budete to sto jeste i nista drugo! Neko vas dugo gleda i tek cete imati sanse da mu to i odgovorite. Neka vasa ljubav bude na prvom mestu i neka se niko ne usudi da vamse nmadje na putu.Ovo je vasa sansa za srecu ine dajte nikome da vam zaklanja Sunce.

DEVICA

Morate da saslusate i drugu stranu sta vam ima za reci. Vase srce kuca u svome ritmu i ne dozvoljavate da vas remete tudja misljenja. Vreme je da se ne pravite vazni, niti najpametniji i da saslusate sta vam neko odavno pokusava reci.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2