Lav,Skorpija,Vaga:Druga sedmica oktobra donosi promene-horoskop do 14.oktobra!

Lav,Skorpija,Vaga:Druga sedmica oktobra donosi promene-horoskop do 14.oktobra!

2024-10-06 Off By Admin

SKORPIJA

Znak ste koji ce moci da kaze da mu je krenulo na bolje. Druga sedmica oktobra ce vama doneti pravu ljubav. Vrlo je vazno da naglasimo da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova vec prosto uzivajte u onome sto seldi i znajte da ste osoba koja ce moci da kaze da je ostvarila ono sto je zamislila.

Uskoro ste neko kome slede promene, i vrlo je vazno da imate na umu da je ovo sedmica kada cete mozda cak doziveti i ljubav na prvi pogled. Nemojte se plasiti da ce vase srce ponovo biti slomljeno, to sto ste ranije patili ni u kom slucaju ne sme biti razlog da se sada plasite novih razocarenja. Da bezite od emocija i ljubavi. Vreme je da budete hrabri.

 

 VAGA

Drage nase vage, doci ce do toga da uspete u svojim namerama i planovima. Dakle, druga sedmica oktobra ce biti vas srecan period. Istina je da ste osoba koja tacno zna sta je ono sto hoce, i sada su pred vama trenuci tokom kojih stizete do svog cilja. Na polju posla ce doci do toga da vam usledi neverovatna poslovna prilika da napredujete, pa mozda cak i radno mesto o kojem ste do sada mogli samo da mastate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vrlo je vazno da naglasimo da cete biti zodijak kojem ce procvetati ruze kada je rec o ljubavi. Uvek ste bili osoba koja je mnogo radila, trudila se, zalagala za svoje snove, i sada su pred vama dani kada cete i stici do svog cilja.

Cinili ste dobro, i dobro se pre ili kasnije dobrim i vrati.

 

Stranice: 1 2