Lav,Skorpija,Vaga:Druga sedmica oktobra donosi promene-horoskop do 14.oktobra!

Lav,Skorpija,Vaga:Druga sedmica oktobra donosi promene-horoskop do 14.oktobra!

2024-10-06 Off By Admin

Dragi nasi,ovo je horoskop za lava,skorpiju i vagu za drugu sedmicu oktobra.

 

 LAV

Druga sedmica oktobra vama donosi mogucnost da napredujete na svim poljima. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se posvetite sebi. Ovo je prilika da ostvarite neke svoje zelje i snove kada je karijera u pitanju. Jasno je da cete mnogo raditi ali je izvesno i da trud i rad nece biti uzaludni. Ceka vas prilika da napredujete na svim poljima i neki od vas ce promeniti radno mesto u danima pred nama. Ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti period za ostvarenje ciljeva kada je karijera u pitanju.

Ono sto je jasno jeste da ce druga sedmica doneti promene na polju emocija. Mozda cete se ludo zaljubiti ali je vrlo vazno da ne bezite od svojih osecanja. Cak i ako ste sada razocarani i povredjeni, znajte da to moze da se promeni. Da je moguce da ce u vas zivot uci osoba koja ce biti u stanju da vas voli najvise na svetu.

Naravno da je vazno da naglasimo da nista nece ici tek tako, i da za prave stvari treba vremena, ali da vama nece izostati nagrada karme za lepe stvari koje ste do sada uradili. Nekima od vas moze da usledi cak i povratak osobe iz proslosti, ako patite zbog bivse ljubavi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2