Blizanci,Ribe,Rak:Od 7. do 14.oktobra sledi ljubavna promena!

Blizanci,Ribe,Rak:Od 7. do 14.oktobra sledi ljubavna promena!

2024-10-06 Off By Admin

RIBE

Drage ribe, druga sedmica oktobra ce biti jako zanimljiva. Vazno je da kazemo da je doslo vreme da se suocite sa karmom. To znaci da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja, ako ste cinili dobro. Prosto, doslo je vreme da svako dobije ono sto zasluzuje.

Ukoliko ste u proslosti nekome slomili srce imajte na umu da nema nimalo sumnje da ce vam se vratiti istom merom. Da je moguce da cete se zaljubiti u nekoga ko ce zeleti sa vama samo da se zabavi, samo avanturu i nista drugo. I bas kao sto ste vi nekome naneli bol, znajte da ce sada neko da nanese vama.

Ako to nije vas slucaj, ako ste neko ko je pokusavao da prema svima bude fer, ako ste cinili dobro… Sada je pravo vreme da se radujete jer ce vas karma nagraditi za sve te lepe stvari koje ste uradili do sada!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Konacno, sedmica tokom koje ce vase zelje postati stvarnost. Moramo da kazemo da vama sledi dokaz ljubavi koji ce vas silno usreciti. Ako ste sada u vezi, imajte na umu da nema nimalo sumnje da je osoba kraj koje ste ona prava. Da ce vam to dokazati na delu.

Vrlo je moguce da cete biti cak i zaproseni ili da cete poceti zajednicki zivot sa tom osobom. Naravno, sve to pod uslovom da vi to iskreno zelite.

Ako ste slobodni onda znajte da ce vam u zivotu uslediti susret sa osobom koja ce moci da ga promeni.

I ta osoba je imala pogresne izbore u ljubavi ali upravo zato ce znati da vas ceni i da ceni ono sto ima sa vama. Nemojte odustajati od svojih snova i planova vec znajte da ste znak cije srce ce biti insipirisano ljubavlju i spremno da ide ka svojoj sreci. Jace, snaznije i iskrenije nego ikada.

 

Stranice: 1 2