Blizanci,Ribe,Rak:Od 7. do 14.oktobra sledi ljubavna promena!

Blizanci,Ribe,Rak:Od 7. do 14.oktobra sledi ljubavna promena!

2024-10-06 Off By Admin

Blizanci,Ribe i Rak ce biti jako iznenadjeni u bliskoj buducnosti!

 

 BLIZANCI

Druga sedmica oktobra donosi promene. Vazno je da kazemo da cete biti znak koji ce moci da kaze da je ostvario svoje snove. Neko je spreman da se bori za vas. Znajte da postoji jedna osoba iz vase proslosti koja svim silama zeli da vam dokaze svoje emocije. Da li cete joj dati sansu, da li ste spremni da prastate to samo vi znate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

No, ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da pustite da vas vodi vase srce. Ako ono zeli da nastavite tamo gde ste stali onda je sada pravo vreme da se prepustite, da zaboravite i na ego i na ponos jer ljubav je sve na svetu i vi to ne smete zaboraviti.

Ako ste slobodni, druga sedmica oktobra moze da donese cak i susret koji ce ujedno biti ljubav na prvi pogled. Nista nece biti nemoguce kada ste vi u pitanju.

Pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi mogu da ocekuju neocekivano. Ukratko receno, mozda cete biti zaproseni, ali moze doci i do raskida, do konacnog zbogom. Upravo zato je vazno da budete spremni na sve. Ono sto je pravo ce svakako pobediti i opstati, a ono sto nije… Bolje da se zavrsi sto pre da bi vam doslo nesto bolje. Nemojte biti pesimisti.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2