Bik,Strelac,Devica:Evo sta sledi od 7. do 14.oktobra!

Bik,Strelac,Devica:Evo sta sledi od 7. do 14.oktobra!

2024-10-06 Off By Admin

STRELAC

Vazno je da kazemo da cete u danima pred nama doziveti da se neke vase zelje ostvare. Imajte na umu da je jako bitno da budete iskreni. Nisu vam prijatelji svi koji kazu da to jesu. Nekima od vas sledi razocarenje, ali ce biti i onih koji ce prosto dobiti ono sto su zeleli najvise na svetu.

Neki pripadnici vaseg znaka ce prosto uspeti da ostvare svoje poslovne ciljeve i zelje. Znak ste koji tacno zna sta je ono sto zeli i navikli ste da se borite za svoje snove. Mnogo ste radili i sada vam sledi prilika da se dokazete na polju karijere i da uradite vise nego sto mozete da zamislite. Vama novca u sedmici do 14.oktobra nece faliti i izvesno je da cete ostvariti svoju veliku zelju brze nego sto mozete da zamislite.

Ako ste sada u vezi moguce je da cete doziveti iznenadjenje tako sto ce vam svoju ljubav dokazati i pokazati na delu. Ostalo je samo na vama, vi donosite odluku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

U sedmici od 7. do 14.oktobra je sve moguce. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ta osoba vec neko vreme gaji emocije prema vama i krije ih. No, sada ce doci do toga da se odvazi da vam kaze istinu.

Ako joj date priliku, velike su sanse da bi mogla da vas usreci na jedan zaista poseban nacin. Imajte na umu da je ovo period kada cete moci da kazete da ste istrajali u svojim namerama i kada su neke vase velike zelje postale stvarnost.

Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da cete na polju posla raditi vise nego sto ste navikli, i da nece ici lagano. No, ne smete odustajati niti ocajavati ma koliko da posla bilo, jer je sve to radi nekog viseg cilja.

Vazno je da kazemo da ste zodijak koji ce do 14.oktobra itekako uspeti u svojim namerama ali da je vazno da budete svesni toga koliko vredite!

Stranice: 1 2