Bik i Jarac:Ova dva znaka su stvoreni da vladaju svetom!

Bik i Jarac:Ova dva znaka su stvoreni da vladaju svetom!

2024-10-06 0 By Admin

JARAC

Vi ste onaj sto zraci lepotom i dobrotom, i kao takav ste stvoreni da vladate svetom!

Oni sto vladaju svetom, nemaju ni jednu osobinu manje od vas. Vase srce se zeli uvek istaci u svakom momentu.Vase ogromno srce i velika i plemenita dusa bice samo neke od vasih karakternih osobina. Na prvom mestu je vasa blaga priroda i osecaj usamljenosti. A zasto se osecate tako, kada mozete ciniti sto vam volja? I kada mozete imati sto pozelite?

Verujte da svetom hodaju razni i razliciti ljudi. Lepi i manje lepi,dobri i manje dobri, a vi se izdvajate od njih.Ne da se izdvajate u necemu, u bilo cemu, nego u mnogo cemu. Uvek ste neko ko posmatra sa strane, bez volje da se namecete.Zelite da vas drugi ocene i da sami pozele vase drustvo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I na poslovnom polju cinite sve da radite uzorno i predano.Ne treba govoriti kako ste vredni  i koliko pomazete svima.Cak i onima koji nisu ni zasluzili, pa mozda i nekima koji su vas ignorisali.Mnogi su vas omalovazavali, a mnogi ubedjivali u neke lazi.Ipak na sve lose niste odgovarali losim, vec dobrim.

Hteli ste da svetom posaljete poruku dobroga srca i da svi cuju glas razuma. I da svetom ovlada ljubav i da se svi vole. Tako cete sresti osobu koja ce u vama videti svoju srodnu dusu. A vi cete u njoj naci veliku ljubav svoga zivota.  Pred vama je vreme radovanja, vreme ljubavi.I ono ce uskoro da vam se desi.

Kao merilo svoje srece, slacete poruku ljubavi da vlada svetom,i da svi ljudi sveta budu srecni kao i vi.

Stranice: 1 2