Oktobarski finansijski horoskop:Novcana sreca i dalje na strani dva znaka, dok Rak i Bik zapadaju u novcanu krizu i dugove!

Oktobarski finansijski horoskop:Novcana sreca i dalje na strani dva znaka, dok Rak i Bik zapadaju u novcanu krizu i dugove!

2024-10-05 Off By Admin

VAGA

Vec ste spremni ad se uhvatite u kostac sa silnim izdacima koji vamslede. Bicete u prilici da se pokazete, ali cete i potrositi. Niste neko ko zna da zadrzi novce kada ih ima, vec ili imate, ili nemate! Dani koji slede bice tanki sto se tice novaca.

 

SKORPIJA

Bili ste suvise skromni, a sada ste tako mocni!  Uspeli ste od nicega da se izdignete medju one koji su mocni jer imaju i zaradjuju dobro. Dugo ste bili omalovazavani, pa ce vam konacno mnogi i da skinu kapu pred vasim neocekivanim uspehom. Novcana sreca je uz vas, pa ce oko vas biti kolo ljubomornih.

 

STRELAC

Moracete da se zamislite sta ste, a sta zelite da budete!  Ne glumite ono sto niste i ne pokazujte samo svoju masku pred drugima. Volite samo da pokazete najbolju sliku o sebi, pa mnogi misle da vam se moze sve sto zamislite. Stvari ce sada da budu mnogo drugacije.

 

JARAC

Nemojte pustiti da i dalje stojite u senci onih oko vas. Istaknite se u prvi plan jer cete imati sta da pokazete. Vi ste savesni i vredni, samo ste osetljivi na tudja misljenja. Stalno se drzite po strani.  Vas finansijski horoskop ce da vas  izdvoji i da vas uskoro stavi u prvi plan. Konacno pokazite da vredite.

 

VODOLIJA

Sve mislite da nije sve u novcu, a ipak ne volite kada se drugi hvale pred vama. Ne dozvoljavate da neko drugi cini hvale pred vama, a morate priznati da su jaci od vas. Mozda nikako u drugim sferama, ali novcano da. Mirite se sa cinjenicom da vas trenutno nece novcana sreca. Horoskop vas upozorava.

 

RIBE

Pozelite srecu drugima, kao i uvek sto ste cinili. Vazno vam je da ne ulazite u dugove, i da necete  dozvoliti da neko potrazuje novcani dug od vas. Ma koliko da imali ili nemali novaca, to vam je jedino vazno. Uvek ste se borili za mirnu i cistu savest, pa ce tako i biti. Znacete kako da rasporedite to cime budete raspolagali. Horoskop vam svakako donosi savete.

Stranice: 1 2