Nece moci da izbegnu suze:Ovim znacima nece biti lako!

Nece moci da izbegnu suze:Ovim znacima nece biti lako!

2024-10-05 Off By Admin

DEVICA

Nece vam biti lako u danima pred nama. Postoji neko do koga vam je jako stalo, neko koga volite svim srcem, i upravo ta osoba ce vas silno povrediti u danima pred nama. Ne mozete da uradite nista osim da budete jaki, i da prosto nadjete u svom srcu snage da krenete dalje i da okrenete ledja onome ko vam je slomio srce.

Ako ste sada u vezi moguce je da ce doci do prevare. Ili da ce se prosto pojaviti ta treca osoba u vasem zivotu koja moze da poljulja vasu emotivnu romansu, cak i ako se vama cini da je to ono pravo. Prosto sudbina ima planove.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Moguce je da ce, sa druge strane, u vas zivot da se vrati neko iz proslosti. Neka bivsa ljubav, neki bivsi partner, neko do koga vam je oduvek stalo, i ko vam je jako nedostajao.

Naravno da treba da pazite sta radite, i da, ako ste vec u vezi, cuvate ono sto imate, pod uslovom da vam je iskreno stalo. Ali, ako to nije slucaj, ako u vasim mislima postoji neko drugi, onda ni u kom slucaju ne treba da ostajete tamo gde vam nije lepo.

Sada vam sledi tezak period i suze ce nazalost da uslede, ali vi ste jaci nego sto mislite. I u skladu sa tim se ponasajte. Svako zlo je za neko dobro.

Stranice: 1 2