Horoskop od 7. do 14.oktobra:Sedam dana i sanse za srecu!

Horoskop od 7. do 14.oktobra:Sedam dana i sanse za srecu!

2024-10-05 Off By Admin

VAGA

Konacno cete imati sanse da sredite svoje misli. I sto je jos vaznije, konacno cete smoci snage da sredite i svoja osecanja. U velikoj ste emotivnoj dilemi i sada cete znati u kojem smeru idu vase zelje. Konacno ce vam se pruziti sanse da idete u smeru one koja vas privlaci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa osecanja ce se konacno usmeriti ka osobi koju zelite iznenaditi. Licno cete i vi biti iznenadjeni signalima svoga srca. Kada vas uputi ka jednoj osobi, pitacete se sta ste do sada cekali?! Bila vam je tako blizu, a tako daleko.

 

STRELAC

Samo napred i necete se kajati sto ste se trudili svim snagama. Dok ste mislili da su nemoguce vase zelje, niste ni pokusavali da nesto ucinite. Sada se  trudite jer cete primetiti da je sve moguce i tako lako. Ono sto zelite bice tako blizu ostvarenja.

 

JARAC

Trudicete se da osvojite jednu vodoliju, a ona ce ici u smeru ovna i raka. Da li se zeli vratiti starim ljubavima, ili vas tako zeli  naciniti ljubomornim? Necete znati sta ona oseca sve dok joj ne pridjete i konacno se ne uverite. Odace se bilo cime ako su osecanja obostrana?

 

VODOLIJA

Pokusavate da se priblizite istovremeno i raku i jednom ovnu. Ili ste tako mudri da igrate na dve karte, pa koja vam se karta posreci?! Ili samo zelite da sebe ucinite vaznom i nepobedivom osobom u ocima drugih! Imate sve sanse, pa se izjasnite po srcu.

 

RIBE

Vreme je da ovih sedam dana  cinite nesto po svojoj volji. Niko vas nece sprecavati da se okrenete ka svojim ciljevima. Vazno je da nadjete prioritete i da se ne zamrsite u klupku licnih zelja. ako podjete za jednom, drugom, trecom, necete nista uciniti. Idite jednu po jednu!

Stranice: 1 2