Bik,Vaga i Skorpija:Do 6.oktobra su bili pod zastitom zvezda,od sutra ocekujte neocekivano!

Bik,Vaga i Skorpija:Do 6.oktobra su bili pod zastitom zvezda,od sutra ocekujte neocekivano!

2024-10-05 Off By Admin

VAGA

Niste se zalili, a sve zahvaljujuci zvezdama pod cijom ste zastitom bili sve do 06 oktobra. Od sutra se sve menja u vasem zivotu. I sami mozete zamisliti cemu se mozete nadati. U svakom slucaju ocekujte neocekivano. Mozda potrazite novo radno mesto.

 

SKORPIJA

Uljuskani u svoj svet, bili ste pod zastitom zvezda. Sve se nekako desavalo kao po zelji, ali od sutra ce se stvari okrenuti. Slede drasticne promene koje vam nece ici na ruku. Vas radni elan ce biti poljuljan, kao da ce kolo vase srece da pocne da se okrece unazad.

 

STRELAC

Zasto ne vidite sta se zbiva oko vas, vec se pravite slepi kod ociju? Neko vas posmatra i zeleo bi vam skinuti i zvezde sa neba. Ne pravite se da ste neosvojivi, kada ni sami niste ravnodusni, sto vas vole. Mozda je red da uzvratite simpatijom, ako ne i ljubavlju na ljubav.

 

JARAC

Srce ce vam slati signale da se zaljubljujete u kolegu. Ponasate se prijateljski i kao da zelite da se sve bazira na radnim zadacima. Srce vam salje signale volite i da ste srecni samo u blizini jedne osobe. Makar samo na kolegijalan nacin. Neka vreme ucini svoje.

 

VODOLIJA

Mnogo se pravite vazni i ne date nikome da primeti da vam je tesko. Cak ste nemocni u jednoj odredjenoj poziciji, ali  se trudite da se to ne primeti. Ponos vam je jaca strana i ne biste dozvolili da budete porazeni. Ponasajte se onako kako se i osecate, sve je za ljude, i pobeda i poraz.

 

RIBE

Niste od onih koji cekaju da im se desi cudo.  Vise volite da prihvatate dan za danom onako kako vam ih servira zivot. Nekada ide onako kako mora, a nekada prihvatate i lose okolnosti kao da mora tako biti. Mozda je red da vas karma casti srecom zbog vase trpeljivosti. Od sutra sreca stize neocekivano u vas zivot.

Stranice: 1 2