Vikend horoskop:Saznajte sta vam donosi 5. i 6.oktobar!

Vikend horoskop:Saznajte sta vam donosi 5. i 6.oktobar!

2024-10-04 Off By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da mislite na sebe. Ovo ce biti dani za pravu ljubav. Ucinite onako kako vam nalaze srce i nemojte dizati ruke od onog sto naumite. Ovaj vikend ce doneti ostvarenje jedne velike zelje i imajte na umu da nema sumnje da slede dani za velike stvari.

 

 SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Nemojte odustajati od onog sto naumite i znajte da je doslo vreme da se okrene kolo srece. Ljubav vam kuca na vrata i imajte na umu da sledi niz divnih desavanja i ljubav o kakvoj ste mastali.

 

STRELAC

Odlicno cete biti raspolozeni u narednom periodu. Ovaj vikend ce vama doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Mozda cete konacno dobiti dokaz necijih emocija i ljubav o kakvoj ste mastali. Znajte da je doslo vreme da mislite na sebe i na ono sto vase srce iskreno zeli.

 

JARAC

Bice ovo sjajan period za vas. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Jedan lav sa vama zeli novu sansu i ucinite onako kako vam nalaze srce. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti vec pustite svoje srce da vas vodi. Sreca ce biti tu iako vama ne deluje tako.

 

VODOLIJA

Ovo je period za promene. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Vikend ce doneti ostvarenje jedne vase velike zelje. Mozda cete konacno moci da kazete da ste postali miljenik sudbine. Subota i nedelja ce biti dani kada cete uspeti da dodjete do svog cilja.

 

RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da slede dani za ljubav. Dakle ovaj vikend moze da donese ostvarenje jedne vase velike zelje. Imajte na umu da je doslo vreme da mislite na sebe i da uzivate u onome sto dolazi. Ovaj vikend ce biti jako zanimljiv.

Stranice: 1 2