U narednih deset dana:Evo sta su vam spremile zvezde!

U narednih deset dana:Evo sta su vam spremile zvezde!

2024-10-04 Off By Admin

VAGA

Pred vama je odlican period. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je ostvario svoje snove. Bitno je da ne dizete ruke od svojih namera i planova. Fokusirajte se na ono sto zelite i znajte da cete u narednih deset dana dobiti novu sansu za srecu.

 

SKORPIJA

Sledi vam period za ljubav. Neko je spreman da se bori za vas. Imajte na umu da cete u narednih sedam dana moci da kazete da ste ostvarili svoje snove i stigli do svog cilja. Bitno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite.

 

STRELAC

Bice ovo dani za pravu ljubav. Sreca ce biti na vasoj strani, a vi konacno znak kojem je neko dokazao svoje emocije na delu. Moguce je da vi niste ni svesni koliko je jednom ovnu stalo do vas. Krenite ka svom cilju i uzivajte u onome sto sledi. Bitno je da znate sta zelite.

 

JARAC

Ovo je period kada cete moci da kazete da ste stigli do svog cilja. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Da li ce doci do toga da mu je pruzite, to samo vi znate. No, jasno je da cete u narednih deset dana moci da promenite neke stvari u svom zivotu. Bice ovo dani tokom kojih mogu da uslede iznenadjenja.

 

VODOLIJA

Konacno sledi prava ljubav. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Postacete znak kojem se vraca jedna osoba iz proslosti. Ako patite za bivsim partnerom, imajte na umu da je obostrano. Mozda je doslo vreme da ucinite prvi korak ka pomirenju. Nikako nije pametno da budete ponosni i da vam ego bude na prvom mestu.

 

RIBE

Ovo je period za emocije. Dobicete dokaz da vas neko voli. Uskoro cete stici do svog cilja i znajte da je jedan lav spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Konacno je doslo vreme da mislite na sebe, dugo su vam drugi bili preci.

Stranice: 1 2