Tokom subote i nedelje,ovi znaci ce imati najvise srece:Vikend iz snova!

Tokom subote i nedelje,ovi znaci ce imati najvise srece:Vikend iz snova!

2024-10-04 Off By Admin

 RIBE

Drage ribe, tokom subote i nedelje se u vas zivot vraca jedna osoba iz proslosti. Mozemo slobodno da kazemo da cete biti neko ko ce dobiti dokaz necije ljubavi i necijih emocija. Neko je spreman da se bori za va si samo dozvolite sebi da vase srce prepozna sta je ono sto zelite i da vas ono vodi.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce se neki od vas ludo zaljubiti tokom ovog vikenda. Jedna vodolija sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Da li cete joj dati sansu ili ne, to je samo na vama, ali je bitno da ni u kom slucaju ne dozvolite sebi da nekome dajete laznu nadu.

Neki od vas ce biti prosto presrecni kada saznaju da su voljeni. Jer nema nimalo sumnje da cete istrajati u svemu sto naumite kada vam ljubav da potrebnu snagu.

Imajte na umu da ce uskoro doci do promena na bolje. I da je vrlo vazno da ne dizete ruke od svojih zamisli i planova.

 

 STRELAC

Tokom vikenda ce doci do promena u vasem zivotu. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je ostvario svoje snove. Nemojte zaboraviti da ste dugo cinili svima i da su ovo dani kada zaista treba da pustite da vase srce odluci sta je ono sto vam za srecu treba. Jedan ovan sa vama zeli novu sansu i samo vi znate da li cete mu je dati. No, pomirenje tokom vikenda je, ako nas pitate, vise nego pametna ideja. Jer nova sansa za srecu moze da se pokaze kao i najlepsi dogadjaj ikada u vasim zivotima. Itekako vam slede lepi trenuci.

Stranice: 1 2