Subota,nedelja,ponedeljak:U narednih 72.sata sledi preokret!

Subota,nedelja,ponedeljak:U narednih 72.sata sledi preokret!

2024-10-04 Off By Admin

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da cete u narednih 72.sata biti jako srecni. Dakle, bice ovo dani tokom kojih cete moci da promenite neke stvari u svom zivotu. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Odluka o tome hocete li se vratiti na staze proslosti je samo na vama.

 

SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam daje snagu. Nemojte ocekivati cudo ali znajte da ce ovo biti dani za velike stvari. Neko sa vama zeli novu sansu i ucinite onako kako srce nalaze. Ovo je period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Itekako vam lep period sledi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vazno je da znate ko je osoba koja prema vama gaji emocije. Odlicno cete biti raspolozeni u narednim danima. Nema razloga da mislite o tome sta ko kaze vec se posvetite sebi i onome sto vase srce zeli. Zivot je samo jedan, mislite o tome.

 

JARAC

Bitno je da uzivate u onome sto imate. U narednih 72.sata cete ostvariti svoje snove. Neko ste koga cekaju velike stvari. Bitno je da pazite sta obecavate jer ce ova tri dana biti prilika da mislite na sebe i na svoje zelje. Bas nista nece biti nemoguce.

 

 VODOLIJA

Ono sto treba da znate jeste da cete biti jako zadovoljni. Dakle, u narednih 72.sata nista nece biti nemoguce kada ste vi u pitanju. Ovo je period kada cete morati da uzmete svoj zivot u svoje ruke ako zelite da budete iskreno srecni. Ovo je vas srecan period.

 

RIBE

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. U narednih 72.sata cete biti miljenik sudbine. Jasno je da morate da shvatite da je doslo vreme da nekome okrenete ledja. Pa cak i ako ga volite najvise na svetu, jer je to za vase dobro.

Stranice: 1 2