Oktobarski srecnik:Dok traje mesec nadace se mnogi,a samo ce jedan biti srecnik meseca!

Oktobarski srecnik:Dok traje mesec nadace se mnogi,a samo ce jedan biti srecnik meseca!

2024-10-04 Off By Admin

VAGA

Vec ste dosta neodlucni sta da cinite, ali se morate pozabaviti necim bitnim. Sve vase misli su posvecene necemu odredjenom i jednoj osobi. Kada biste  bili hrabriji da ispratite jednu vaznu odluku, postali biste srecnik. Ipak cete ostati u dilemi.

 

SKORPIJA

Dok napreduje vase radno polje, trpi vas emotivni zivot. Nastojite da se dokazete kao mocni i svemoguci. Mozda je pravo vreme da se potrudite da nekoga bolje upoznate. Nikad se ne zna da li ce vam se desiti ljubav ili samo prijateljstvo.

 

STRELAC

Ponasate se odlucno u nameri da napredujete. Zelecete neke vece poene za sebe, jer cete zaista i uloziti veliki trud. Vase radno polje nece trpeti jer cete sve raditi sa velikim elanom. Zato vam slede dani kada cete doziveti velike promene ali se i suociti sa nekim odlukama. Jako je vazno da znate sta zelite.

 

JARAC

Nista nece biti lako ali je sve moguce. To je poruka koju ovog dana imamo za vas. Bitno je da znate da vas neko voli, da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo ali znajte da cete biti srecnik meseca ako nekome priznate emocije koje krijete.

 

VODOLIJA

Vazno je da znate sta je ono sto zelite. Jedna vodolija prema vama gaji jake emocije. Vazno je da znate sta je ono sto vam treba i da se fokusirate na svoje zelje. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Razmislite pre svega sta je ono sto vam treba za srecu jer vas zivot treba da bude vasa stvar.

 

RIBE

Prilika da mislite na sebe ce biti ceo mesec oktobar. Dakle neke zelje mogu da se ostvare brze nego sto mislite. Jednom ovnu ste u mislima. Samo vi znate da li ste spremni da mu date priliku ali je jasno da cete istrajati u svojim namerama i stici do svog cilja. Ovo se pre svega odnosi na emocije.

Stranice: 1 2