Lav i Skorpija:U narednih sedam dana vas zivot se menja!

Lav i Skorpija:U narednih sedam dana vas zivot se menja!

2024-10-04 Off By Admin

SKORPIJA

Drage skorpije, u narednih sedam dana cete uspeti u svojim namerama. Imajte na umu da je ovo period kada cete moci da promenite neke stvari u svom zivotu.

Jedna osoba iz vase proslosti je spremna da se bori da vam na svaki nacin dokaze i pokaze svoje emocije. Ona vas je povredila ali se iskreno kaje zbog toga. Dakle, ako je volite, ako je i vama dovoljno stalo-sada je pravo vreme da se prepustite emocijama. Da se prepustite onome sto zelite, jer je jasno da je ta osoba iskrena. Da se kaje sto nije umela da vas ceni i cuva, ali ako joj sada date sansu itekako ce znati da cuva tu veliku priliku za srecu.

Ako ste sada u vezi znajte da je moguce da cete videti koliko ste voljeni. Mozda necete biti zaproseni, mozda nece doci do pocetka zajednickog zivota, ali ce vam biti jasno da je osoba koju imate kraj sebe ona prava. Da konacno imate nekoga ko je vredan toga da vas voli, i nekoga koga treba vi da volite. Da cuvate zapravo ono sto imate.

Bitno je da se u svakom trenutku ponasate u skladu sa svojim zeljama. I da konacno sebe stavite na prvo mesto. Uvek su vam svi drugi bili vazniji od vas samih.

Stranice: 1 2