Horoskop za sledecu sedmicu:Od 7. do 14.oktobra je sve moguce!

Horoskop za sledecu sedmicu:Od 7. do 14.oktobra je sve moguce!

2024-10-04 Off By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da mislite na sebe. Jedna vodolija sa vama zeli novu sansu. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Ovo ce biti dani za promene i za ljubav. Jedna vodolija sa vama zeli novu sansu, mislite o tome.

 

 SKORPIJA

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da ce sledeca sedmica biti jako lepa. Ucinite onako kako vam nalaze srce i nemojte dizati ruke od svojih zelja i planova. Neko sa vama zeli novu sansu i nemojte odustajati od svojih zamisli i planova jer  sreca sledi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vi morate da znate jeste da je vreme da kazete istinu. Ma koliko da bila bolna, ne smete nikome obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo dani za pravu ljubav i vi ste je zasluzili. Sreca je tu.

 

 JARAC

Treba da imate na umu da vas voli jedna devica. Da je odana, iskrena, da joj je iskreno stalo do vas. Nemojte ocekivati cudo ali ni davati laznu nadu. Mozete da ocekujete cudo u danima pred nama i bicete znak koji je dobio srecu o kojoj je mastao.

 

VODOLIJA

Jako je vazno da imate na umu da ste voljeni. Jedna vodolija sa vama zeli novu sansu. Nemojte zaboraviti da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sledeca sedmica ce biti vreme kada treba da se posvetite sebi.

 

RIBE

Ono sto morate da znate jeste da ce ovo biti dani za ljubav. Ostanite ono sto jeste i nemojte ocekivati cudo vec se fokusirajte na svoje zelje i potrebe. Slede vam trenuci za promene i sreca ce konacno pokucati na vasa vrata kao sto ste zasluzili.

Stranice: 1 2