Do 22.oktobra vlada boginja ljubavi:Vaga i njena vladavina donose cuda!

Do 22.oktobra vlada boginja ljubavi:Vaga i njena vladavina donose cuda!

2024-10-04 Off By Admin

OVAN

Dragi ovnovi, vladavina boginje ljubavi ce vama svakako ostati u lepom secanju. Sve do kraja vladavine vage vi cete biti znak kojem se pruzaju razne mogucnosti. Mozda cete biti zodijak koji ce upoznati nekog posebnog i vazno je da uzivate u onome sto sledi. Sreca ce biti na vasoj strani a vi postajete znak koji ce dobiti sve o cemu je zapravo mastao. Jedna vodolija sa vama zeli novu sansu i vazno je da se fokusirate na svoje potrebe.

Ono sto je dalje jako vazno da kazemo jeste da je ovo period kada cete ostvariti snove i moci da kazete da je karma spremila za vas jedno veliko iznenadjenje.

Vama sledi prava ljubav i vi postajete znak koji ce dobiti ono do cega mu je stalo. Konacno, ovo je period i kada ce neki od vas biti zaproseni. Nemojte odustajati od svojih zelja vec idite ka svom cilju korak po korak. Itekako su pred vama dani tokom kojih stizete do svog cilja i boginja ljubavi sve dok bude vladala vas ce sreca pratiti. Ni u kom slucaju ne treba da zanemarite tudja misljenja, saslusajte ih, ali radite po svom.

Mozda ce neko vama jako blizak jednim dobrim savetom da vas navede da ucinite nesto sto je za vas najbolje. Budite hrabri dok vlada boginja ljubavi.

Stranice: 1 2