Do 22.oktobra vlada boginja ljubavi:Vaga i njena vladavina donose cuda!

Do 22.oktobra vlada boginja ljubavi:Vaga i njena vladavina donose cuda!

2024-10-04 Off By Admin

 Vaga je boginja ljubavi. Za ove znakove ce doneti samo najlepse trenutke!

 

VAGA

Vasa vladavina traje. Vi ste boginja ljubavi. Ovo je vreme kada se slave vasi rodjendani i nema razloga da brinete. Ovo je period kada ce neke stvari u vasem zivotu da se promene. Pre svega ce doci do toga da vam se okrene kolo srece.

Imajte na umu da jedna vasa bivsa ljubav sa vama zeli novu sansu. Da li cete joj dati, da li vam sledi pomirenje, to samo vi znate. No, jasno je da ta osoba sa vama zeli novu sansu i nemojte dozvoliti sebi da vam ponos bude vazniji od ljubavi. Ovo je vas srecan period i vi ste znak koji moze da napravi preokret u svom zivotu. Naravno da ne treba nikome da prastate tek tako ali ako vam neko dokaze da se kaje sto vam je slomio srce sada je pravo vreme da se borite za svoju srecu.

Pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi ce biti iskreno srecni i imajte na umu da je moguce da ce cak doci i do prosidbe. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i nemojte davati laznu nadu. Ako nekoga volite, sada je pravo vreme da toj osobi date sansu i da uzivate u onome sto sledi i znajte da je ovo period za promene i dani kada ce sreca da vas pogleda.

Na polju posla je sve moguce, ali vi svakako da cete biti fokusirani na emocije vise nego na karijeru. No, neki od vas ce mozda doziveti preko posla jedno vrlo lepo poznanstvo koje moze jako brzo da se pretvori u ljubav. Vrlo je vazno da naucite da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2