Cetvrtak,petak,subota:Ljubav i sreca konacno stizu!

Cetvrtak,petak,subota:Ljubav i sreca konacno stizu!

2024-10-02 Off By Admin

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je bitno da znate sta je ono sto zelite. Neko je spreman da se bori za vas. Naredna tri dana ce doneti mogucnost napredovanja na polju karijere. Samo je pitanje  dana kada cete moci da kazete da je vasa najveca zelja ostvarena.

 

 SKORPIJA

Ljubav vam fali. Fali vam da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Sada ipak nije pravo vreme za to. Ovih dana cete biti jako uspesni kada je u pitanju karijera ali sto se tice emocija nista nece biti tako lako kako vi zamisljate. Mislite o tome jer je vazno da znate sta zelite i da se ponasate u skladu sa tim.

 

STRELAC

Ovo je vas srecan period. Ako ste sada fokusirani na ljubav znajte da moze da usledi jedno jako lepo poznanstvo. Tokom naredna tri dana cete dobiti ono sto ste zeleli vise od svega. Krenite ka svom cilju. Posvetite se sebi. Nekome ste jako vazni, iako toga niste svesni.

 

JARAC

Ono sto je vazno da znate jeste da vam sledi jedno jako lepo poznanstvo. Mozda ce to biti cak i ljubav na prvi pogled iako vi vazite za osobu koja ne veruje u takvu vrstu emocija. Slede vam neke divne stvari i iznenadjenja u danima pred nama.

 

VODOLIJA

Ljubomora vase voljene osobe vam generalno smeta,ali joj to ne pokazujete. Nadate se da cete joj na delu uspeti da dokazete koliko vam je stalo. Da ne treba  da sumnja u vas i vase emocije. Iskren razgovor moze da resi mnogo toga.

 

 RIBE

Bicete odlicno raspolozeni u danima pred nama. Dakle imajte na umu da ce ovo biti dani kada neke vase zelje mogu da se ostvare. Nemojte odustajati od svojih zelja i planova, i na polju karijere iskoristite sansu koja vam se pruza.

Stranice: 1 2