Strelac i Jarac:Oktobar ce im biti fantastican,a evo i zasto!

Strelac i Jarac:Oktobar ce im biti fantastican,a evo i zasto!

2024-10-01 0 By Admin

JARAC

Sledi vam fantastican mesec, oktobar za vas najlepsi ikada!

Mozda je pravo vreme da okrenete jedan novi list i da krenete dalje. Mada ne verujete da ce vam se kolo srece okrenuti na vasu stranu, ipak hoce. Pa cak i da ne verujete u lepse dane, vi cete morati dalje.Do sada su vase nade bile lazne, a sanjani snovi, samo pusti snovi. Pomireni sa svim, samo zelite da se odrzite stabilno i bar da ne bude na gore.

Znate sta vam je ciniti i sta morate, a i vase obaveze su brojne.I do sada ste radili vredno ali se niste usrecili, niti ste nagradjeni, koliko ste zasluzili. Srecom, vi ste skromni, pa vam srecu cine i sitnice. Ne pravite planove, no samo sledite svoje korake koji podrazumevaju i rad i red.Svoje emotivno polje ste stavili u drugi plan  jer vam tamo ne ide, i nemate srece.Za tugu u srcu na tom polju, krijete se iza maske radnog uspeha i brojnih pohvala.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Karma  ce ipak da nagradi sve vase korake i vasa trpljenja, i da vas nagradi srecom. Bice ta sreca u liku jedne osobe koja ce vas na prvi pogled baciti u visine. Fantastican pogled jednih ociju, dace vam pravo da poletite put visina jer cete se oboje zaljubiti. Bice to obostrana ljubav, koja ce na prvi pogled da zazivi i da ostvarite trajnu vezu.

Konacno cete naici na osobu koju ste sanjali celog zivota.Bicete toliko slicni da cete oboje uvideti da ste srodne duse.Oboje cete misliti isto, imacete slicne poglede na sve. Jednom recju, bicete dvoje koje su se trazili dugo i konacno su se nasli. U jednom susretu, u jednompogledu i istoj nadi da ce njihova ljubav trajati i blistati.

Zato ce vam oktobar biti fantastican i na vase zadovoljstvo, najleposi ikada!I umesto hladne kise, donece vam sunce i svetlost u zivot… Srecu i radost nove ljubavi, novih snova i novih planova. A oni ce biti obostrani, podrzani zajednickim odlukama.

Stranice: 1 2