Sreda,cetvrtak,petak:Ljubavna romansa sledi u tri naredna dana!

Sreda,cetvrtak,petak:Ljubavna romansa sledi u tri naredna dana!

2024-10-01 Off By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da cete biti znak koji ce dobiti ono sto zeli. Razmislite o svojim namerama. Jednom lavu je stalo do toga da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ako odlucite da mu date sansu on bi mogao vasem zivotu da da novi smisao.

 

 SKORPIJA

Strelac o kome mislite je iskren prema vama. Mozda on to ne pokazuje ali je jasno da vas voli na poseban nacin. I imajte na umu da je to medju vama ono pravo i da cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Mislite o tome.

 

 STRELAC

Odlicno cete biti raspolozeni u danima pred nama. Jednom ovnu ste vazni i dragi i voli vas na poseban nacin. Nemojte odustajati od svojih snova. Bice ovo dani kada ce ljubav da pobedi  i kada cete moci da se radujete svemu sto dolazi.

 

 JARAC

Nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Naredna tri dana mogu da donesu susret koji cete dugo pamtiti. Ako ste sada sami i slobodni, mogao bi to da bude  susret i ljubav na prvi pogled. Slede lepa iznenadjenja.

 

 VODOLIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da slede dani za velike promene. Jednom ovnu ste vazni i dragi, znajte da vas niko nikada nije voleo na tako poseban nacin. Samo ucinite kako nalaze vase srce jer ono zna sta je ono sto vam treba.

 

 RIBE

Jako je vazno da kazemo da ste neko koga cekaju promene. Jednom ovnu ste vazni i dragi, vas niko nikada nije voleo na takav nacin. Ovo ce biti dani kada cete uspeti u svemu sto naumite. Slede tri dana za srecu.

Stranice: 1 2