Od danas nista nece biti isto ni kod jednog zodijaka: Mlad Mesec i pomracenje Sunca istovremeno!

Od danas nista nece biti isto ni kod jednog zodijaka: Mlad Mesec i pomracenje Sunca istovremeno!

2024-10-01 Off By Admin

VAGA

Nakon mnogo svega, dilema i problema, suza i tuge, smatrajte da ste na novom pocetku. Nista vise nece biti isto u vasem  zivotu. Konacno cete se resiti na nove korake, pa zato cete da rascistite sav haos. Do sada ste zaista bili u haosu, ali od sada  novi pocetak i sve lepse za vas.

 

SKORPIJA

Konacno morate da se dobro zamislite i znate sta cete i kako dalje. Do sada ste sanjali ruzicaste snove, i bezali ste od stvarnosti. Dosta je bilo bezanja od problema, vreme je da ih resavate. I na to se fokusirajte konacno.

 

STRELAC

Ako ste dugo zbunjeni u zeljama, sada ih polako pojasnite samima sebi. Moracete znati sta hocete, i da idete za zeljom. Prvo za jednom do ostvarenja, pa onda za drugom i tako redom. Ne smete da se upetljate u klupko zelja iz kojeg necete znati kako da se izvucete.

 

JARAC

Zasto ste sebe uvek stavljali u zadnji plan i prosto ignorisali svoje zelje? Zapostavljali ste svoja osecanja verujuci da su nemoguce ostvarljiva. Sada cete konacno da stanete na put tome, i pokrenuce vas lavina ambicija. Samo sledite svoje srce.

 

VODOLIJA

Dugo ste autoritet nekim osobama i suvise ste ih vezali za sebe. Vreme je da dobiju krila i da se od vas odvoje. Moraju postati nezavisni od vas, a vi se morate miriti sa zivotnom filozofijom. Nista ne traje vecno, jer i neraskidive veze imaju kraj.

 

RIBE

Vec dugo ste u kolotecini koja se sastoji iz svakodnevice ispunjene trcanjem. Radite i mnogo se trudite da sve obavljate na vreme. Cemu sve to sto o vama misle najbolje, ako ste vi nesrecni i ne osecate se dobro u svojoj kozi? Nekome se svidjate, pa gledajte da sredite i emotivni zivot.

Stranice: 1 2