Vodolija i Ribe:Pocinje oktobar-mozda najlepsi mesec ikada?!

Vodolija i Ribe:Pocinje oktobar-mozda najlepsi mesec ikada?!

2024-09-30 Off By Admin

 RIBE

Drage ribe, oktobar ce biti mesec za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako vam nalaze srce jer ce ono umeti da prepozna sta je ono sto vam treba za srecu.

Imajte na umu da ce oktobar biti mesec kada cete doci do svog cilja i moci da kazete da ste istrajali u svemu sto ste naumili.

Ljubav vam jako fali. Fali vam da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Mozda ce trebati mnogo vremena pre nego vam krene na polju emocija ali je najvaznije od svega da znate da cete pre ili kasnije naci svoju srodnu dusu. Ako ste sada u vezi imajte na umu da je osoba sa kojom ste vrlo verovatno ona prava. Ona mozda ne pokazuje svoju ljubav u onoj meri u kojoj vi to zelite ali ce vam biti jasno da ste voljeni i da imate nekoga kraj koga mozete pronaci svoju srecu.

Dalje, bitno je da uzivate u onome sto sledi, i da na polju posla date sve od sebe. Istrajacete u svojim namerama, to je izvesno i jasno, i nije vazno ko sta kaze-nemojte mariti toliko za tudja misljenja. Krajnje je vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke.

Stranice: 1 2