Vaga i Skorpija:Oktobar ce biti mesec koji ce promeniti sve!

Vaga i Skorpija:Oktobar ce biti mesec koji ce promeniti sve!

2024-09-30 Off By Admin

SKORPIJA

Vreme je da mislite na sebe. Oktobar moze da bude mesec iz vasih snova. Znajte da ste neko ko ce moci da napreduje na svim poljima i bitno je da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa situacijom.

Jako je vazno da znate sta je ono sto zelite i da imate na umu da ce oktobar biti mesec kada neke zelje mogu da se ostvare. U ljubavi cete biti znak koji ce itekako istrajati u svojim planovima. Moguce je da ce jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeleti novi pocetak pa je dobro da vec sada imate izgradjen stav o tome da li to zelite. Naravno, nemojte ciniti nista sto se kosi sa vasim zeljama, i nemojte davati laznu nadu, pa cak ni iz najbolje namere.

Na polju posla slede iznenadjenje. Radicete mnogo ali je vazno da kazemo da ce vam se rad i trud i isplatiti. Novac  vam nece biti problem ali je naravno pametno da pazite na sta isti trosite.Ovo nije period kada treba da pozajmljujete isti vec prosto da naucite da ekonomisete.

Moramo da kazemo da ce oktobar za neke od vas biti mesec kada su zelje postale stvarnost. Neko je spreman da vam bude podrska bas na svim poljima, sve ostalo je na vama. Da li ste spremni za nove zivotne izazove?

 

Stranice: 1 2