Utorak,sreda,cetvrtak:Vreme je da se dese promene-pocinje oktobar!

Utorak,sreda,cetvrtak:Vreme je da se dese promene-pocinje oktobar!

2024-09-30 Off By Admin

 VAGA

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Vreme je da obavite razgovor sa njom i da pokusate resiti problem. Znajte da je doslo vreme da se neke stvari rese, ili da svako krene svojim putem. Nemojte odlagati neizbezno.

 

 SKORPIJA

Ovo je prilika da pocnete ispocetka. Dakle naredna tri dana ce doneti ostvarenje jedne vase velike zelje. Razmislite o tome sta zelite i znajte da ce zelje da se ostvare. Ovo je zaista period za promene i dani kada ljubav moze da pobedi.

 

 STRELAC

Nemojte ocekivati cudo. Imajte na umu da su ovo sada dani kada cete moci da okrenete svoj zivotu smeru u kojem zelite. Ali, nista vam nece ici kako vi mislite, jer se za sve morate boriti. Ovo nisu dani za odustajanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Bitno je da znate sta je ono sto zelite. Nemojte ocekivati cudo vec idite ka svom cilju korak po korak. Uvek imajte na umu da je vazno da znate sta zelite. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Samo se posvetite sebi i onome sto zeli vase srce.

 

VODOLIJA

Ono sto je vazno da znate jeste da ce doci dani za promene. Uzivacete iskreno u svemu sto sledi. Nemojte odustajati od svojih planova. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Posvetite se sebi. Zivot je samo jedan.

 

 RIBE

Ovo je prilika da mislite na sebe. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Konacno cete moci da se radujete onome sto dolazi jer vas cekaju lepe stvari. Jedan lav sa vama iskreno zeli novu sansu. Treba da cuvate ono sto imate.

Stranice: 1 2