Strelac i Jarac:Oktobar ce biti jako zanimljiv-evo i zasto!

Strelac i Jarac:Oktobar ce biti jako zanimljiv-evo i zasto!

2024-09-30 Off By Admin

Dragi nasi, vreme je za oktobar. Za mesec koji moze da vam promeni zivote…

 

STRELAC

Jako je vazno da kazemo da ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Dakle sledi vam jako lep period. Neko ste ko ce moci da se raduje svemu sto dolazi i posvetite se sebi i onome sto sledi. Septembar vam mozda nije bio najlepsi mesec na svetu ali je jasno da ce oktobar doneti ostvarenje vase velike zelje i mogucnost da napredujete na svim mogucim poljima.

Pre svega ce ovo biti prilika da istrajete u svojim namerama kada je u pitanju posao. Mnogo ste radili ali sada vam sledi mogucnost da ostvarite svoje snove i najvaznije od svega je da znate sta je ono sto vam zapravo treba. Ovo je vas srecan period kada pricamo o karijeri. Radicete mnogo ali cete mnogo i napredovati i to je ono sto je najvaznije od svega. Novac ce vam biti naklonjen i bitno je da uzivate u svemu sto sledi i da se radujete svemu sto sledi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako pricamo o emocijama, znajte da je ovo vas srecan period, pa je moguce da ce doci do toga da vam se vrati jedna osoba iz vase proslosti. Sreca je konacno tu, imajte na umu da moze doci do pomirenja, i do novog zivotnog pocetka.

Pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi ce biti jako iznenadjeni kada im voljena osoba na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Mozda to nece biti u vidu prstena ili zajednickog zivota, ali je vrlo vazno da ne dizete ruke od svojih planova. Bitno je da imate na umu da slede trenuci kada ce cuda biti moguca i kada cete istrajati u svojim namerama. Dajte sebi vremena da uzivate u svemu sto sledi, ali nemojte ocekivati cudo vec idite ka svom cilju. I znajte da uz malo srece neke zelje zaista mogu da postanu divna stvarnost.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2