Ovan i Bik:Mesecni horoskop za oktobar!

Ovan i Bik:Mesecni horoskop za oktobar!

2024-09-30 Off By Admin

BIK

Ljubav je vase drugo ime. Oktobar ce biti mesec za promene. Postacete neko ko je dobio ono sto je zeleo i imajte na umu da je doslo vreme da mislite na sebe i na ono do cega vam je stalo.

Oktobar ce doneti ostvarenje vase velike zelje  i znajte da je doslo vreme da krenete dalje i da uzivate u onome sto sledi.

Za neke od vas sledi pomirenje sa osobom iz proslosti. Moguce je da je bas to ono sto zelite i ono za cim u dubini duse ceznete. Dakle, znajte da je sve moguce i da je samo vazno da budete iskreni u svojim namerama i planovima. Nemojte dozvoliti da vam ponos, ego i inat budu iznad ljubavi i srca.

Moramo da kazemo da je doslo vreme da idete ka svom cilju i znajte da ce iznenadjenja biti moguca i da ce ovo biti dani tokom kojih ce sve biti moguce.

Na poslu vas cekaju mnoge obaveze. Itekako cete imati radne zadatke na koje sada niste ocekivali. Vazno je da budete fokusirani na ono sto zelite i da naucite da od zivota uzmete sve ono sto vam se daje i nudi. Jedan lav sa vama zeli mnogo toga pa je moguce da ce vam biti oslonac i podrska i kada je ljubav u pitanju. Itekako su pred vama dani za velike stvari i nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imajte na umu da je sve moguce. Neka iznenadjenja mogu da uslede.

Stranice: 1 2