Ovan i Bik:Mesecni horoskop za oktobar!

Ovan i Bik:Mesecni horoskop za oktobar!

2024-09-30 Off By Admin

Vreme je za promene. Vreme je da se nekome okrene kolo srece.

 

 OVAN

Oktobar ce biti mesec za promene. Moramo da kazemo da je doslo vreme da mislite na sebe. Vi ste znak koji je dobar covek pre svega. Oduvek ste vazili za nekoga ko uziva u tome da pomogne i ucini svima oko sebe. Sada je doslo vreme da se posvetite sebi.

Oktobar ce vam doneti novu sansu za ljubav. Mozda cete  upoznati nekoga ko ce vasem zivotu dati jedan novi i lepsi smisao. Dakle moguca je i ljubav na prvi pogled, pa je vrlo vazno da se fokusirate na ono sto jeste. Na ono sto zelite pre svega. Slede vam trenuci kada cete moci da istrajete u novim desavanjima ali i da neke zelje, na koje ste jako dugo cekali, konacno ostvarite. Vazno je da cinite onako kako vam nalaze srce.

Ako ste sada u vezi imajte na umu da je moguce da cete dobiti dokaz emocija od voljene osobe. Mozda to bas i nije ono sto zelite, jer neki od vas zele da krenu dalje i da nadju novu ljubav, ali je vazno da budete iskreni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako vam nije lepo onda je sada pravo vreme da krenete dalje. No, bice i onih koji ce to jedva docekati, jer sama cinjenica da voljena osoba sa vama  zeli da provede ostatak zivota moze silno da vas usreci. Mozda ce to zapravo biti sve ono o cemu ste do sada mastali. Imajte na umu da je ovo period kada vam slede trenuci za pamcenje.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2