Horoskop za prvu polovinu oktobra:Vreme je za ljubav!

Horoskop za prvu polovinu oktobra:Vreme je za ljubav!

2024-09-30 Off By Admin

 VAGA

Ovo ce biti dani za promene. Ucinite onako kako vam nalaze srce jer sledi sjajan period. Upoznacete nekoga ko ce biti spreman da vas voli na pravi nacin. Dakle naucite da cuvate ono sto imate i znajte da ce sreca biti moguca.

 

 SKORPIJA

Ovo je period za promene. Vreme je da mislite na sebe. Sledi vam prilika da pocnete ispocetka sa nekim iz proslosti. Sreca ce biti na vasoj strani. Imajte na umu da je ovo period kada mozete uzeti svoj zivot u svoje ruke. Neke zelje mogu da se ostvare.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Odlicno cete biti raspolozeni u danima pred nama. Jedan ovan sa vama zeli novu sansu. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Imajte na umu da je doslo vreme za romansu i pravu ljubav. Sreca ce biti na vasoj strani bez imalo sumnje. Itekako moze sve da se promeni.

 

 JARAC

Bitno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Narednih petnaest dana ce doneti promene na bolje. Dakle ako ste spremni za nove emocije sada je pravo vreme da nekoga novog pustite u svoj zivot. Razmislite o tome sta zelite jer je mnogo toga na vama.

 

VODOLIJA

Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Samo pustite da vas vodi vase srce. Imajte na umu da je ovo period kada cete moci da promenite neke stvari u svom zivotu. Vreme je da zaboravite na proslost jer cete biti srecni samo ako se fokusirate na ono sto tek dolazi.

 

RIBE

Ono sto treba da znate jeste da dolaze dani za ljubav. Sledi vam divan period i bitno je da uzivate u onome sto sledi. Vreme je da se fokusirate na svoje zelje jer je doslo vreme da mislite na sebe i na ono sto vase srce zeli. Moguce je jedno veliko pomirenje u danima koji su pred nama.

Stranice: 1 2