Horoskop za prvu polovinu oktobra:Vreme je za ljubav!

Horoskop za prvu polovinu oktobra:Vreme je za ljubav!

2024-09-30 Off By Admin

Dragi nasi,pred vama je horoskop za prvu polovinu meseca oktobra.

 

 OVAN

Oktobar ce biti zanimljiv. Prva polovina meseca je vreme da mislite na sebe. Dakle ovo je period kada moze da vam se vrati neko iz proslosti, pa ako je to ono sto zelite, sada je pravo vreme za to. Imajte na umu da se neko kaje sto nije umeo da ceni ono sto je imao sa vama.

 

 BIK

Vazno je da kazemo da ste neko ko je spreman da se bori za ono sto zeli. Postoji neko ko vas voli iskreno i iznad svega. Imajte na umu da ce ovo biti jako lep period za vas. Prva polovina meseca ce biti prilika da promenite neke stvari.

 

BLIZANCI

Ucinite onako kako vam nalaze srce. Imajte na umu da ce prva polovina meseca doneti ljubav. Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Idite ka svom cilju, uzivajte u onome sto sledi. Bice ovo jako lep period bez imalo sumnje.

 

 RAK

Ovo je prilika da pocnete ispocetka. Uzivajte u onome sto sledi jer ce sreca biti na vasoj strani. Bitno je da uvek budete u skladu sa svojim zeljama i potrebama. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Vas zivot je vasa stvar.

 

 LAV

Ovo ce biti dani za velike promene. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Neko sa vama zeli novu sansu. Imajte na umu da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Idite korak po korak ka svom cilju. Jedan ovan sa vama zeli novu sansu. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za ljubav. Sledi vam prilika da pocnete zivot ispocetka. Vreme je da mislite na sebe i znajte da postoji neko ko sa vama zeli novu sansu. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti jer je vas zivot samo vasa stvar.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2