Vaga,Skorpija,Strelac:Astro prognoze do 7.oktobra donose vesti!

Vaga,Skorpija,Strelac:Astro prognoze do 7.oktobra donose vesti!

2024-09-29 Off By Admin

 SKORPIJA

Drage skorpije, vazno je da znate sta je ono sto zelite. Dakle, nova sedmica ce doneti niz promena. Astro prognoze za vas su povoljne ali treba da imate na umu da je bitno da se fokusirate na sebe i na ono do cega vam je zapravo stalo. Jedna vodolija sa vama zeli novi pocetak pa je bitno da razmisljate o svemu sto zelite i da li je to ono do cega je i vama stalo, i sta vam treba za srecu.

Ono sto je bitno da naglasimo jeste da je ova sedmica ujedno i prilika da napredujete na polju karijere. Jasno je da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja, ali da je najvaznije od svega da uzmete sve sto vam se nudi i pruza u zivotu!

Za neke od vas sledi i susret koji moze da bude ljubav na prvi pogled. Jako je vazno da ne dizete ruke od svojih zamisli, ali i da pustite da vase srce odluci sta je ono sto vam za srecu treba!

 

STRELAC

Nista nece biti nemoguce kada ste vi u pitanju.

Astro prognoze za vas su jako zanimljive i donose vesti da ce uslediti promene koje niste ocekivali.

Najvece iznenadjenje za vas ce biti sto sledi povratak u vas zivot jedne osobe iz proslosti. Neko sa vama zeli novu sansu, neko sa vama hoce novu priliku, i vazno je da imate na umu da je ovo prilika da uspete u svojim namerama. Nemojte prastati nekome ko vam je slomio srce, ako vam pre svega toga ta osoba ne dokaze na delu da se kaje, i da se promenila. Moglo bi doci do toga da joj date jos jednu sansu a ona da vam ponovo slomi srce.

Ako ste fokusirani na posao, znajte da nema razloga da se brinete. Istina je da imate velika ocekivanja i planove… Ali treba da znate da ce narednih sedam dana biti prilika za uspeh. Imate svakako ljude na koje mozete da se oslonite. Pravu i iskrenu podrsku u svemu sto radite, a to je najvaznije od svega.

Stranice: 1 2