U sedmici od 30.septembra do 7.oktobra,ova tri znaka ce imati najludju srecu!

U sedmici od 30.septembra do 7.oktobra,ova tri znaka ce imati najludju srecu!

2024-09-29 Off By Admin

  RAK

Dragi rakovi, vi ste znak koji ce u novoj sedmici zaista doziveti lepe trenutke. Najvece iznenadjenje ce biti povratak u vas zivot jedne osobe iz vase proslosti. Imajte na umu da cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Ako vam je tesko, znajte da nema nimalo sumnje dau sada pred vama dani kada ce vasa tuga doziveti svoj kraj. Moci cete da pocnete ispocetka u svakom slucaju.

Ono sto dalje treba da naglasimo jeste da cete u novoj sedmici napredovati na polju karijere. Dobicete poslovnu ponudu koja ce biti jedna od onih koje se ne odbijaju ni u kom slucaju. Nemojte sumnjati u sebe i svoje kvalitete. Sledi vam trenutak kada ljubav moze da pobedi, a to i jeste vaznije od svega.

 

 RIBE

Ako ce neko moci da kaze da je srecan onda ste to vi. Sledi vam divan period i postacete znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo.

Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova vec znajte da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ucinite onako kako vam nalaze vase srce.

Neki od vas ce se ludo zaljubiti u danima pred nama pa bi bilo lepo da razmislite o tome sta vam zapravo treba za srecu. Nekome ste na prvom mestu, postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

Ucinite onako kako vi mislite da je za vas najbolje jer je pitanje vase srece sada samo u vasim rukama.

Kada pricamo o poslu, znajte da nema sumnje da slede dani za promene i da cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite i da iznenadjenja svakako slede. Ljubav ce biti vase drugo ime u novoj sedmici. Fokusirajte se na svoje zelje i znajte da jedna vodolija spremna da vam svoju ljubav dokaze na delu.

Moci cete da kazete da ste srecniji nego ikada ranije ukoliko budete slusali glas svog srca.

Stranice: 1 2