Ponedeljak,utorak,sreda:Evo kako se zavrsava septembar i pocinje oktobar!

Ponedeljak,utorak,sreda:Evo kako se zavrsava septembar i pocinje oktobar!

2024-09-29 Off By Admin

 VAGA

Ucinite onako kako vam nalaze srce. To je poruka koju imamo za vas. Jedna vodolija sa vama zeli novu sansu. Nemojte ocekivati cudo vec idite ka svom cilju korak po korak. Bice ovo trenuci za promene i nemojte dizati ruke od svojih snova.

 

SKORPIJA

Konacno slede dani kada ljubav moze da pobedi. Vama ce se septembar zavrsiti na najlepsi nacin. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ucinite onako kako vam nalaze srce jer ono zna najbolje sta vam treba.

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za velike stvari. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Postoji neko ko vas voli dovoljno da je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo. Moze sve da se promeni.

 

JARAC

Ucinite onako kako vam nalaze srce. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Da li ste vi spremni za novu emociju, to samo vi znate. Nemojte dizati ruke od onog sto zelite. Idite korak po korak ka svom cilju.

 

VODOLIJA

Ovo je prilika da idete ka svom cilju. Dakle, septembar moze da se zavrsi jako lepo. Nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti. Jako je vazno da budete iskreni u svojim namerama. Neko vas voli iskreno i iznad svega. Razmislite o tome.

 

RIBE

Sjajno cete se osecati. Dakle, ova tri dana ce doneti promene na bolje. Sledi vam period kada cete doneti odluke koje ce vam vratiti osmeh na lice. Znajte da vas neko iskreno voli iako to dobro krije.

Stranice: 1 2