Ponedeljak,utorak,sreda:Evo kako se zavrsava septembar i pocinje oktobar!

Ponedeljak,utorak,sreda:Evo kako se zavrsava septembar i pocinje oktobar!

2024-09-29 Off By Admin

Dragi nasi,pred vama je horoskop za naredna tri dana…

 

 OVAN

Septembar ce se vama zavrsiti na najlepsi nacin. To je ono sto moramo da kazemo. Doslo je vreme da se okrene kolo srece. Uzivajte u onome sto sledi. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti period kada cete doneti neke odluke. Septembar ce se zavrsiti tako sto cete  imati neke dileme. Jasno je da vam nece biti lako ali sansa za srecu sledi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ucinite onako kako vam nalaze srce. Ovo ce biti dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Razmislite o tome sta vam treba i znajte da nema nimalo sumnje da slede iznenadjenja. Vazno je da znate sta zelite.

 

 RAK

Ono sto morate da znate jeste da je jednom raku stalo do vas. Vas niko nikada nije voleo na tako poseban nacin. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Slede vam dani kada ce ljubav da pobedi i vazno je da znate sta zelite.

 

LAV

Ovo ce biti dani tokom kojih cete doneti neke odluke. Kraj septembra ce biti zanimljiv. Nekima od vas sledi kajanje. Imali ste nekoga ko vas je voleo ali vam je bilo malo. Mozda cete iskreno zeleti da tu osobu vratite u svoj zivot, no, sve je na vama.

 

DEVICA

Nemojte odustajati od svojih zelja. Cinite onako kako vam nalaze srce. Ovo je period kada cete moci da donesete neke velike odluke. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Samo je pitanje dana kada ce vam to na delu dokazati i pokazati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2