Ovan,Bik,Blizanci:Horoskop do 7.oktobra-evo sta donosi nova sedmica!

Ovan,Bik,Blizanci:Horoskop do 7.oktobra-evo sta donosi nova sedmica!

2024-09-29 Off By Admin

 

 BIK

Bitno je da kazemo da cete do 7.oktobra uspeti da ostvarite svoje snove. Postoji neko ko prema vama gaji jake emocije. Neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

Nemojte dozvoliti da vam neko kroji zivot. Da vam bilo ko prica kako treba da zivite jer je sve ostalo samo na vama. Ovo je period tokom kojeg cete moci da se radujete svemu sto sledi i znajte da ce ovo biti period tokom kojeg ce sve biti moguce u vasem zivotu. Zato je jako vazno da pazite sta obecavate. Mozda cete morati da smanjite svoja ocekivanja ali je vazno da naglasimo da cete uz samo malo truda neke zelje relativno lako uspeti da ispunite.

Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da je doslo vreme da se posvetite sebi. Ovo ce biti period kada cete shvatiti sta je ono sto zelite. Dakle, itekako ce neke zelje da se ostvare, i bitno je da idete ka svom cilju.

Kada pricamo o karijeri, vazno je da imate na umu da cete uspeti da ostvarite neke svoje planove. Itekako je zapravo moguce da cete dobiti poslovnu ponudu koja ce biti olicenje svega o cemu ste do sada samo mastali.

 

 BLIZANCI

Do 7.oktobra cete biti zodijak srecnik. To znaci da vam ne sledi savrsen period, jer nista nije savrseno, ali je jasno da vam nova sedmica donosi neke lepe trenutke.

Mozete slobodno da se fokusirate na svoje zelje, jer uz malo truda one bi mogle da postanu predivna stvarnost. Ucinite onako kako vase srce nalaze kada pricamo o ljubavi. Ako postoji neko do koga vam je stalo, sada je pravo vreme da to i kazete. Nemojte dizati ruke od svojih snova vec znajte da je pitanje vase srece u vasim rukama.

Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Prepustite se novim emocijama.

Ako ste u vezi, zapitajte se sta zelite. Da li je to ono pravo. Mozda ce nova sedmica doneti cak i prosidbu. Nemojte pristajati na ono sto ne zelite. Nemojte praviti poteze za koje niste sigurni. A ako volite jednako jako koliko ste voljeni-radujte se.

Mozda vam sledi mogucnost da promenite zivot iz korena. Srece vam svakako nece faliti! Bitno je da znate sta zelite od svog zivota!

Stranice: 1 2