Nova sedmica-astro prognoze od 30.septembra do 7.oktobra!

Nova sedmica-astro prognoze od 30.septembra do 7.oktobra!

2024-09-29 Off By Admin

VAGA

Ljubomora vam nece doneti nista dobro. Mislite o tome. Ucinite onako kako vam nalaze srce, ali znajte da ste voljeni. Postali ste sumnjicavi i previse, i to vam nista dobro ne donosi. Vasa voljena osoba je iskrena.

 

SKORPIJA

Ucinite onako kako vam nalaze srce. To je poruka koju sada imamo za vas. Bitno je da znate sta zelite. Jedna devica sve vise misli o vama. Ako joj date priliku mogla bi da vas voli na jedan zaista poseban, iskren nacin. Vazno je da pazite sta radite.

 

STRELAC

Sledi vam sjajan period. Nova sedmica ce vama bez imalo sumnje doneti srecu. Dakle odlicno cete se osecati i moci cete svoj zivot da promenite na neki nacin. Bitno je da pazite sta radite i sta obecavate. Mnogo toga je na vama.

 

 JARAC

Ucinite onako kako vam nalaze srce. To je poruka koju sada imamo za vas. Ljubomora vam je i dalje problem ali treba da znate da imate kraj sebe osobu koja je iskrena. Treba da cuvate ono sto imate. Da pricate otvoreno i iskreno, kazete sta vam smeta…

VODOLIJA

Itekako cete moci da se radujete kada je nova sedmica u pitanju. Cekaju vas neke odluke. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Vi znate da li ste spremni da mu date sansu… No, ucinite onako kako vase srce nalaze, jer sledi period kada ce neke odluke biti donete.

 

RIBE

Ljubomora vase voljene ce vam jako smetati kada je nova sedmica u pitanju. Iskreno je volite i ne mozete da shvatite zasto stalno sumnja u vas. No, polako, vazno je da razmislite o svemu. I da pricate iskreno i otvoreno kako bi ste resili problem.

Stranice: 1 2