Nova sedmica-astro prognoze od 30.septembra do 7.oktobra!

Nova sedmica-astro prognoze od 30.septembra do 7.oktobra!

2024-09-29 Off By Admin

 Nista nece biti nemoguce. Dragi nasi, pred vama je horoskop za novu sedmicu.

 

 OVAN

Nova sedmica ce doneti promene. Jako je vazno da znate sta je ono sto zelite. Nemojte dizati ruke od svojih snova i planova. Razmislite o tome sta vam treba jer postoji neko ko vas voli iskreno i iznad svega. Ovo je vas srecan period.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti dani za pravu ljubav. Sledi vam tokom kojih cete doneti neke odluke. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Razmislite o tome sta zelite jer je sve ostalo zaista na vama ovog puta.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Idite ka svom cilju. Nova sedmica ce doneti mogucnost da napredujete u svojim planovima. Ovo ce biti dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Ucinite onako kako vam nalaze srce jer postoji neko ko vas voli iskreno i iznad svega.

 

RAK

Ovo je prilika da ostvarite svoje zelje. Neko sa vama zeli novu sansu. Imajte na umu da je bitno da uzivate u svemu sto sledi. Sledi vam i prilika da pocnete ispocetka. Dakle, ucinite onako kako vam nalaze glas vaseg srca jer srce zna najbolje.

 

LAV

Itekako cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Vama ce nova sedmica doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Ako pricamo o emocijama, sada je pravo vreme da vase srce odluci sta vam treba.

 

 DEVICA

Imajte na umu da je ovo vas srecan period. Dakle nova sedmica ce biti jako zanimljiva. Imajte na umu da je sve moguce, da ce neko biti spreman da se bori za vas i za vasu ljubav. Ako zelite emociju-sada je vreme da postanete hrabriji.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2