Jarac,Vodolija,Ribe-horoskop od 30.septembra do 7.oktobra!

Jarac,Vodolija,Ribe-horoskop od 30.septembra do 7.oktobra!

2024-09-29 Off By Admin

RIBE

Moracete da se malo urazumite i da budete mnogo racionalniji. Ovo ce biti dani u kojima cete morati da zavrsite sve sto ste zapoceli. Moracete i da se postavite pravilno u situacijama koje cete imati. I ono sto je najvaznije, moracete da ukljucite razum, a da iskljucite svoje srce. Do 7.oktobra iznenadjenja svakako slede.

Imate sijaset obaveza koje vas cekaju i da se konacno srede one zapocete. Moracete biti spremni da neke teze zavrsite prve. Nemojte da odlazete ono sto imate, ma kako vam bilo tesko.

Istina da neke situacije nece biti prijatne, ali cete se morati pokazati dostojni da sredite svoje misli i osecanja. Morate da se ubrzate sto se tice radnog polja. Imacete i neka porodicna okupljanja, pa gledajte da ih ispostujete. Bar one osobe kojima ste duzni ljubav za ljubav i postovanje za postovanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Sto se tice emotivnog polja, prvo sredite svoje misli. Taj haos u vasoj glavi  vam pravi dodatne brige i baca u dodatne dileme. Zato ne idite glavom kroz zid, sto se tice emocija. Ne idite srcem, ako vas budu upozoravali da gresite. Ukljucite dozu razuma sto se tice odredjene osobe. Tako cete napraviti manji problem sebi, a izbeci cete greske koje ste do sada pravili.

Bez obzira na sve, ne plasite se tuge i samoce, jer cete uzivati u lepom drustvu. I neko ce da se izdvoji i da vam se usunja u vase srce. Postace vas omiljeni lik. I buduca ljubav. Do sedmog oktobra slede i promene.

Stranice: 1 2