Jarac,Vodolija,Ribe-horoskop od 30.septembra do 7.oktobra!

Jarac,Vodolija,Ribe-horoskop od 30.septembra do 7.oktobra!

2024-09-29 Off By Admin

Ovo je horoskop za tri znaka od 30 septembra do 7 oktobra!

JARAC

Vasa ocekivanja nisu bog zna koliko velika, ali su svakako odredjena. Do 7.oktobra moze mnogo toga da se promeni. Vasa ljubav ce da se usmeri na odredjene koloseke. Takodje ce se i vase radno polje morati da popravi. Ulazite u novi period i konacno je red da se zna sta biste hteli.

Na sve sto planirate gledajte sa nadom u moguce ostvarenje. Svakako da ce to da bude uz vas maksimalan rad. Nista mimo vaseg zalaganja, pa zato znajte sta vam je ciniti.

Imacete sansu za neke nove ponude koje se ticu vaseg radnog polja. Iskoristite priliku da se uklopite u jedan posao i da pokazete da  vredite. Samo tako cete moci da se osecate vrlo ponosno i prijatno, ali cete tako opravdati i ukazano poverenje.

Ako ste u novcanom  problemu, znajte da ce vas krenuti i da cete uskoro da znatno popravite sve finansijske potrepstine. Kada konacno stanete na svoje noge radno, pocecete da ubirate i plodove rada. I konacno cete moci da se okrenete  jednom bicu.

VODOLIJA

Konacno sledi susret koji vam nece biti prijatan, ali ce vam otvoriti oci. Bice to susret koji ce konacno da pomogne da se zna sta vam je ciniti i kako da se postavite. Nece vam biti prijatno, ali sta je, tu je!

Ovo su dani suocavanja sa istinom koja ce vam ovoriti oci. Ako ste do sada bezali od istine, sada ce sama da ispliva. Ako ste bezali od cinjenica, sada cete se morati pomiriti sa njima.

Neki put postoji kompromis, ali neki put i niste spremni. Bez obzira na sve, ono sto sledi, moracete da tolerisete. Ne budite nespremni da se upustite  u raspravu, ali samo ako imate sta reci. Vreme je da sa jednom osobom konacno raspravite sve.

Savet horoskopa je da budete razumni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2