Horoskop za oktobar donosi turbulencije: Tugu i srecu, raskid i nove veze, a jednom zodijaku zivotna ljubav!

Horoskop za oktobar donosi turbulencije: Tugu i srecu, raskid i nove veze, a jednom zodijaku zivotna ljubav!

2024-09-29 Off By Admin

VAGA

Morate se sresti sa cinjenicama da vam nece biti bas sve kako ocekujete. Od dilema, preko obaveza koje ne mozete odgadjati, pa do resenja. Najvise od svega, svaki dan ce vas pratiti turbulencije da cete gubiti smisao za vreme.

 

SKORPIJA

Mesec koji sledi zahtevace detaljnije planove. Sto se tice vas, vreme je da zavrsite sto ste poceli. Mozda ce biti dobro da sa planova predjete na dela. I ma kako da bude uspesan ovaj mesec, necete izbeci turbulencije.

 

STRELAC

Vasa prilika je da ste se zaljubili, ali krijete. Mozda vam ovaj mesec bude pravo vreme da sve oko sebe uverite da cete se menjati. Bolje je reci da ce vas ljubav promeniti, i to ne bilo koja. Bice to prava i velika ljubav koja ce vam ispuniti srce.

 

JARAC

Mozda ste do sada samo cekali  da budete blizi jednoj osobi. Drustvo u kojem se krecete  gledace da vas priblizi njoj. Tako cete emotivno procvetati, a radno cete napredovati. Slede pohvale i priznanja.

 

VODOLIJA

Mozda se dvoumite sta cete dalje i niste svesni sta vam je prioritet. Zato  znajte da morate da znate sta hocete i cime cete se baviti. Ako zelite rezultate, ne smete se zapetljavati. Ne smete ocekivati previse a da nista ne pruzite licno.

 

RIBE

Ne planirate nista a stalno ste u strahu da vam se ne desi raskid. Zasto bi ako volite, i zasto bi ako su vasa osecanja iskrena? Radno cete imati svaki dan nove planove, a emotivno morate da rascistite sa sobom.

Stranice: 1 2