Do kraja sedmice slede promene:Jednom zodijaku zvezde spremaju iznenadjenja!

Do kraja sedmice slede promene:Jednom zodijaku zvezde spremaju iznenadjenja!

2024-09-29 Off By Admin

VAGA

Konacno cete moci da kazete da su pred vama dani za velike stvari. Ljubav je ono sto ce vam dati snagu. Ucinite onako kako vase srce nalaze i znajte da je jasno da cete tek moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Razmislite o svojim zeljama jer neke promene zaista tek slede.

 

SKORPIJA

Odlicno cete biti raspolozeni. Fokusirajte se na svoje potrebe. Ovo je prilika da krenete ka svom cilju i da se radujete onome sto dolazi. Do kraja sedmice neke vase zelje mogu biti realnost. Nemojte obecavati nikome ono sto niste u stanju da ispunite.

 

STRELAC

Ovo je period za promene. Uzivacete iskreno u svemu sto sledi. Inace ste znak koji tacno zna sta hoce i sada su pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Nemojte odustajati od svojih planova. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska.

 

JARAC

Vrlo je vazno da znate da je jednom ovnu stalo do vas. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sledi vam sjajan period i iznenadjenja ce svakako biti moguca. Ucinite onako kako vam nalaze srce.

 

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Dakle sledi vam sjajan period i postajete neko ko ce dobiti dokaz necije ljubavi. Razmislite o svojim potrebama, vazno je da znate sta zelite. Neko je spreman da vam bude oslonac u svemu. Imajte to na umu.

 

 RIBE

Konacno sledi sreca. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Recite istinu ma kakva da ona bila. Bitno je da se fokusirate.

Stranice: 1 2